A Review Of گیاه اسپند
A Review Of گیاه اسپند
Blog Article
اسپند همچنین با گرم کردن رحم و افزایش گردش خون در ناحیه تناسلی، میتواند به بهبود باروری زنان و روند درمان تنبلی تخمدان یاری رساند.
برخی افراد ممکن است به دود اسپند یا کندر حساسیت داشته باشند. در صورت بروز علائم آلرژی و حساسیت، استفاده از آن را متوقف کنید.
کودکان زیر دو سال، افرادی دارای حساسیت به اسپند و همچنین افراد مبتلا به بیماریهای خاص کلیوی، قلبی و عروقی و کبدی بهتر است از مصرف این گیاه خودداری کنند.
روشهای کنترل کننده طبیعی برای این منظور وجود دارد که معمولا افراد با آنها نتیجه مطلوبی دریافت کردهاند. البته دود اسپند خود میتواند گاهی سبب تنگی نفس شود ولی در اینجا استفاده از اسپند برای رفع آن به شکل خوراکی مد نظر است.
آرامشبخشی و کاهش استرس: استفاده همزمان از اسپند و کندر میتواند تاثیر بیشتری در کاهش استرس و ایجاد آرامش روانی داشته باشد.
در طب سنتی، از دود اسپند برای تسکین علائم آبله مرغان، کاهش خارش و سوزش تاولها و سرعت بخشیدن به روند بهبودی استفاده میشود.
در ادامه به خواص اسپند و مزایای دود کردن آن در خانه میپردازیم.
پس اگر چند شبی را در محیط طبیعی مثل جنگل یا مکانهایی که به تمیز بودن آنها شک دارید گذراندید، از عصارهی این گیاه غافل نشوید.
ژله انار شب یلدا: طرز تهیه ژله انار شب یلدا و دسر خوشمزه اناری چله
هنگامی که سخن از گیاه با ارزش اسپند میشود، معمولا این سوال مهم مطرح میگردد که این گیاه چه خواص و مزایایی دارد؟ آیا مصرف زیاد آن میتواند با عوارض همراه باشد یا خیر؟ بهترین روش برای مصرف این گیاه کدام است؟
اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمتهایی از آسیای جنوبی، بهخصوص هند و پاکستان رشد میکند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت get more info نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانهها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.
در مجموع خاصیت های دارویی اسپند مربوط به تسکین درد کمر، رفع بی حسی و نقصان حرکت، درمان بواسیر، درمان دندان درد، رفع حساسیت و… مربوط می شود.
آیا می دانستید ترکیب فلفل چیلی و زردچوبه چه خاصیتی دارند !؟
اگر به دنبال یک راهکار موثر برای کاهش وزن میگردید، در کنار رژیم غذایی ایدهآل باید مصرف اسپند را نیز جدی بگیرید تا از خواص این گیاه فوقالعاده برخوردار گردید.